Inloophuis Culemborg

.

 

.

Al bijna 25 jaar is het Inloophuis een vertrouwd begrip in Culemborg. De huiskamer aan de Parklaan 195 is er voor iedereen die behoefte heeft aan contact en gezelligheid of een luisterend oor. Dat was zo in het begin en zo werkt het nog steeds: je bent er van harte welkom voor een praatje of gewoon samen zijn. Alleen is immers ook maar alleen en je wilt ook wel eens je verhaal kwijt. Aan de grote tafel zit altijd wel iemand die wil luisteren. Gastvrouwen en – heren verwelkomen je er met een kopje koffie of thee en zorgen voor een fijne sfeer. Soms worden er een spelletje gedaan of muziek gemaakt. Af en toe samen eten in plaats van alleen achter je bordje, dat kan er ook.

In het afgelopen jaar wisten flink wat nieuwe bezoekers de weg naar het Inloophuis te vinden. Uit hun reacties maken we op dat zij zich thuis voelen in het Inloophuis en de gezelligheid zeer waarderen. Bezoekers weten ons te vinden via instanties, via de krant en onze folder, maar voor een groot deel ook via mond  - op -  mond reclame van andere bezoekers. In een tijd waarin veel mensen zich eenzaam voelen heeft het Inloophuis nog steeds een belangrijke functie en dat willen we in de toekomst graag zo houden.

Alles in het Inloophuis blijft dus gewoon bij het oude vertrouwde, maar we gaan intussen wel met de tijd mee. Ons “gezicht”, onze gastvrije uitstraling krijgt een modern jasje: het bekende logo heeft een update gehad en is nu in kleur. We hebben een nieuwe folder gemaakt in dezelfde warme kleuren én sinds kort in de lucht: een eigen website:  www.inloophuisculemborg.nl  Daarop is alle informatie over het Inloophuis snel en gemakkelijk op te zoeken. Zeer de moeite waard om er eens een kijkje te nemen!   

Voor wie ook eens binnen wil lopen: het Inloophuis aan de Parklaan 195 is geopend op dinsdag, donderdag en zondag van 14.00uur tot 16.30 uur.  Het Inloophuis Culemborg is een initiatief van de diaconieën van de PKN en van de R.K Geloofsgemeenschap H. Barbara, maar is uitdrukkelijk bedoeld voor alle inwoners van Culemborg, ongeacht achtergrond, status of leeftijd. Het Inloophuis wordt draaiende gehouden door vrijwilligers.

  .

.

Oud-Katholieke Kerk Culemborg | Varkensmarkt 18-20 | 4101 CL Culemborg | Contactinformatie