Overlijdensbericht: Nan Halberstadt

1 januari 2018
Beste allen,

 

Graag had ik gewild dat het eerste bericht vanuit het kerkbestuur in het nieuwe jaar een beter bericht was geweest.

 

Gisteren, toen we bij elkaar waren voor de Eucharistieviering van Oudjaar en de koffie met de oliebollen van Nel, werden we overvallen door het nare nieuws dat Nan Halberstadt zaterdag een hersenbloeding had gehad en was opgenomen in het ziekenhuis in haar woonplaats Bussum.

Nan met haar hondje Bemmetje, met haar stralende lach en haar nuchtere enthousiasme, op 6 januari zou ze weer kerstengel zijn geweest in de Driekoningen viering.
Haar vriendschap met Frank en Wim was uitgegroeid tot vriendschap met onze hele parochie en met veel van onze parochianen en gastleden. Het was altijd een feestje als Nan er was. 

Zojuist belde pastoor Frank mij om te vertellen dat Nan vroeg in de ochtend is overleden.
Hij heeft met haar zoon en een hechte vriendengroep vannacht bij haar gewaakt en heeft haar nog de ziekenzalving kunnen geven.

De details van de uitvaart zijn op dit moment nog niet bekend, maar Nan heeft zoveel vrienden in de parochie dat we niet willen wachten om dit nieuws met jullie te delen.
Als er meer bekend is, bericht ik jullie opnieuw.

 

Met hartelijke groet,

Margot Kersaan

Secretaris OKK-Culemborg

__________________________________________________________________________________


Beste vrienden en familie van Nan,

 

Hierbij de digitale versie van het overlijdens bericht van mijn moeder.

Zij is afgelopen nieuwjaarsdag rond 12 uur overleden. Aangezien de begrafenis al a.s. vrijdag is, kan voor sommigen de post nog wel eens aan de late kant zijn. Vandaar deze digitale versie.

Nog even de parkeergelegenheden:

 

Adres Oud Katholieke Kerk

Tom tom: Oostersingel 9 hierbij aangekomen gelijk links het bruggetje over en daarna voor het grote parkeerterrein links aanhouden, een parkeerdagkaart kost € 2. Het parkeer terrein bevindt zich achter de pastorie / kerk. Minder dan vijf minuten omlopen naar de Varkensmarkt 18-20.

Adres Hogeweg 2A

Parkeren is het handigst bij de Nettorama aan het Boekweitplein (betaald parkeren). Deze is het best via de Huizerweg en vervolgens Posstraat te bereiken.

Vervolgens loopt u terug naar de Posstraat en gaat linksaf, daarna direct rechtsaf de Driestweg in om vervolgens de tweede straat links te lopen om op de Hogeweg uit te komen.

 

 

Met allervriendelijkste groeten,

 

Ernst Halberstadt

.

.

.

.

Oud-Katholieke Kerk Culemborg | Varkensmarkt 18-20 | 4101 CL Culemborg | Contactinformatie